Pregovori već traju: Perišić pred povratkom u Bundesligu
EPA

Otpisan u Interu

Pregovori već traju: Perišić pred povratkom u Bundesligu

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić sve je bliže odlasku iz Intera.

Iako iza sebe ima poprilično dobru sezonu, Perišić prema navodima italijanskih medija ne uživa povjerenje novog trenera Antonija Contea i ubrzo bi mogao napustiti Giuseppe Meazzu.

Navodno je Perišić prekrižen kao što su prethodno Nainggolan i Icardi, a ukoliko se i obistine takvi napisi, problema pri pronalasku nove sredine ovaj krilni fudbaler definitivno neće imati.

Od ranije se kao potencijalni kupci pominju Roma, zatim Monaco, a iz Bavarske stižu vijesti da ga u svojim redovima želi vidjeti i Bayern predvođen Hrvatom Nikom Kovačem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Perišić i Bayern bi bili odličan spoj, jer ha trener Kovač dobro poznaje od ranije iz reprezentacije, a prednost ovog fudbalera je i to što je već igrao u Njemačkoj s obzirom da su iza njega dvije sezone u Borussiji, te četiri u Wolfsburgu.

Klubovi su navodno veoma blizu dogovora oko odštete, pa se čeka samo Perišićevo 'da' kako bi se krenulo u konačnu realizaciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi