Preko 10.000 navijača Napolija putuje u Madrid

Velika podrška za Napoli

Preko 10.000 navijača Napolija putuje u Madrid

Teme:

Fudbaleri Real Madrida i Napolija će u srijedu navečer odmjeriti snage u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Bit će to svakako jedan od najzanimljivijih dvoboja u ovoj fazi takmičenja, a navijači Napolija očito jedva čekaju prvi susret. Naime, njih čak 10.000 namjerava putovati u Madrid te su osigurali karte za ovaj meč. 

Napoli je dobio za ovo gostovanje samo 3,900 ulaznica, ali navijači ovog kluba su kupovali karte od navijača Reala te će ih biti mnogo više na Bernabeu nego što se to očekivalo. 

Također, zanimljivo će biti i u svečanoj loži jer se očekuje i dolazak bivšeg fudbalera Napolija Diega Maradone koji će također prisustvovati i na večeri kioja će u utorak biti organizovana za legende ova dva kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi