Prelazni rok još nije ni počeo, a već se 23 igrača povezuju sa Manchester Unitedom

Vjerovatno će ih biti još

Prelazni rok još nije ni počeo, a već se 23 igrača povezuju sa Manchester Unitedom

Iza Manchester Uniteda je neuspješna sezona. Činilo se da će dolaskom Ole Gunnara Solskjaera na mjesto šefa stručnog štaba stvari krenuti nabolje, ali sreća navijača Crvenih đavola ja kratko trajala.

Postalo je očigledno da je nešto jednostavno "trulo" na Old Traffordu, pa je Unitedu potreban remont ekipe želi li se u novoj sezoni početi vraćati na staze stare slave.

Neki su otišli, za neke je jasno da će otići, ali je još uvijek dosta nepoznanica na Old Traffordu kada su izlazni transferi u pitanju. Tako je puno nepoznanica i kada su u pitanju eventualna nova pojačanja.

Jasno je samo da su Unitedu potrebna na više pozicija. Prije svega, Crveni đavoli moraju pojačati zadnju liniju, pa onda i vezni red, a ako Lukaku napusti Old Trafford biće im potreban i novi špic. Također, nije isključeno da će United biti primoran krenuti u potragu i za novim golmanom.

Zbog toga se u britanskim medijima svakodnevno mogu pročitati špekulacije o eventualnim pojačanjima Uniteda.

Mnoštvo imena se povezuje sa dolaskom na Old Trafford - najmanje njih 23.

Ukoliko se pogledaju medijski izvještaji o eventualnim transferima Uniteda na ljeto, neki od sljedećih igrača bi mogli uskoro stići na Old Trafford: Oblak, Cillessen, Wan-Bissaka, Maguire, Koulibaly, De Ligt, Rice, Rabiot, Rakitić, Strootman, Sancho, Ndombele, Longstaff, James, Tielemans, Sessegnon, Pepe, Bale, Lewandowski, Pedro, Perišić, Zaha, Dybala.

Neki od gore pomenutih igrača bi se trebali naredne sezone pojaviti na terenu u dresu Manchester Uniteda, a ko će oni biti ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da čelnici Manchester Uniteda ovog ljeta moraju odriješiti kesu kako bi šefu struke osigurali dovoljno kvaliteta za bolje rezultate nego što su oni bili u sezoni na izmaku.

Podsjetimo, Manchester United je završio šesti u Premijer ligi, pa je ostao bez plasmana u naredno izdanje Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi