2

Komentari (2)

Husrefbeg22
Mozda bi nam Zukanovic dobro dosao u odbrfani ali i onaj golman Miskic. Dizdarevic u prosjeku prima 2 gola po utakmici. Drugim rijecim arupa na golu. Svaki sut protivnika na gol zavrsi u mrezi.. Odbrana nikakva a napad kilav. Osim posjeda lopte druge nista i ne znaju. Treba im 10 sansi d apostignu jedan gol.. Predlazem Dudicu da u buduce ne srlja u beskorisn enamade vec da pojaca odbrfanu i brani gol a ako sta bude iz koje kontre dobro je. Tako i Tuzla igra. Samo dobra odbrana vodi do dobrog rezultata.
SarajFK
Mozemo dovoditi samo olos i smece koje ne zeli bas niko pa na kraju zavrse kod nas u nasoj septickoj jami zvanoj plbih. Mi cak i kada imamo mogucnosti da dovedemo kvalitetna pojacanja, ne znamo to uraditi jer smo glupi. Evo konkretno moje FKS za sportskog direktora PONOVO postavi seljacinu iz doboja kod kaknja i sta onda drugo ocekivati nego da ti taj seljacina dovede otpatke koji nisu u stanju sakupiti minute ni u drugim ligama madjarske belgije hrvatske itd. Ostali , svi osim zrinjskog, su 100 puta gori od nas. Nek nam je Bog na pomoci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.