Prelijepa gesta NK Jedinstvo: Mladom navijaču poklonili bicikl

Dugo će pamtiti utakmicu

Prelijepa gesta NK Jedinstvo: Mladom navijaču poklonili bicikl

Na stadionu Pod borićima u Bihaću jučer su prijateljsku utakmicu odigrali Jedinstvo i Partizan iz Kostajnice.

Duel sa članom Regionalne lige RS je izabranicima Vlade Jagodića poslužio kao dodatna priprema pred nadolazeći duel sa TOŠK-om, a premda su crveno-bijeli sigurno slavili, nakon utakmice se više pričalo o prelijepom gestu Bišćana nego o samom dvoboju.

Naime, čelnici kluba su u saradnji sa igračima odlučili iznenaditi mladog navijača koji se nedavno povrijedio na stadionu prilikom 'generalke' tako što su ga pozvali na jučerašnji meč i uručili mu bicikl.

Mladi dječak po imenu Eman Hodžić nije skrivao zadovoljstvo, blistao je od sreće, a poručio je i kako će, kao i dosad, svoj voljeni klub redovno pratiti na utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Jedinstvu se maksimalno trude vratiti gospodski identitet po kojem je bihaćki klub nekada poznat bio, a gesta prema mladom navijaču je uistinu za svaku pohvalu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti