Premierligaške zvijezde na listi slobodnih igrača

Premierligaške zvijezde na listi slobodnih igrača

Zlatan Ibrahimović

Edmir Škorić

Danas je i zvanično počeo ljetni prelazni rok u većini evropskih liga, a u Engleskoj je nekako najzanimljivije pratiti sva ta dešavanja.

Ibrahimović je u Manchester United iz PSG-a u slobodnom trasnferu i nakon samo godinu dana odlučio je da ode s Old Trafforda.

Njemu je danas zvanično istekao ugovor, a ovaj proslavljeni napadač je u Premier ligi odigrao 28 mečeva i postigao je 17 pogodaka.

Vjerovatno bi švedski majstor i ostao u Manchester Unitedu da nije bilo nesretne povrede na kraju sezone, zbog koje je propustio i finale Evropske lige.

Ibra je za kratko vrijeme postao omiljen u Unitedu, a sada čeka na novi angažman i navodno je najbliže njegovom dovođenju Los Angeles Galaxy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi