Premierligaške zvijezde na listi slobodnih igrača

Premierligaške zvijezde na listi slobodnih igrača

John Terry

Edmir Škorić

Danas je i zvanično počeo ljetni prelazni rok u većini evropskih liga, a u Engleskoj je nekako najzanimljivije pratiti sva ta dešavanja.

Terry je 17 godina proveo na Stamford Bridgeu i jedna je od najvećih ako ne i najveća legenda ovog kluba. Puno toga je bivši engleski reprezentativac dao Plavcima, ali u redovima engleskog pravka na njega više ne računaju.

Terry je od danas slobodan igrač, ima nekoliko ponuda, ali još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Može da ode ponosan, pošto je s londonskim klubom prošle sezone osvojio Premier ligu, a prethodno je osvajao i Ligu prvaka i sve što treba jednom igraču u toku karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi