Liverpool bez Salaha i Manea rutinski protiv Brentforda, Leeds slavio u Londonu
FOTO: EPA

Premiership

Liverpool bez Salaha i Manea rutinski protiv Brentforda, Leeds slavio u Londonu

Haris Zilić

Odigrana su dva duela 22. kola Premiershipa u današnjem terminu od 15 sati.

Liverpool je mjesec dana ostao bez Mohameda Salaha i Sadia Manea koji su na Afirčkom Kupu Nacija, ali to danas nije poremetilo Redse.

Izabranici Jurgena Kloppa su sa rutinskih 3:0 savladali Brentford.

Golove za tim sa Anielda u današnjem susretu postigli su Fabinho, Oxlaide-Chambrlain i Minamino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U drugom duelu sjajan fudbal su ponudili West Ham i Leeds, a nakon dosta uzbuđenja slavio je Leeds United sa 2:3 i sa ova vrijedna tri gostujuća boda tim iz Yorkshira se odvojio od dna tabele i sada imaju devet bodova više od oapsne zone.

Posljednji duel današnjeg programa između Tottenhama i Arsenala odgođen je zbog situacije izazvane koronavirusom.

Top Komentari

King_Kenny
...jbt,ko je njima 3 komada zabio prvoj utakmici,katastrofa...2 boda izgubiti od ovih levata.
0 5
Eno30
Svaka cast Leedsu, Liverpol to lagano odradi bez problema i jedina ekipa koja im moze da se nosi Liverpolom je City i eventualno Chelsea nazalost United jos ne moze da se nosi sa popemunte tri ekipe dok god ne poslozi kockice ne promjeni igraci kadar i ne dovede dobrog trenera koji ima autoritet kod igraca, kao Klop, Gvardiola, Zidan. A onako gledajuci i Gerard bi mogo da postane veliko ime i u trnerskoj karijeri kao sto je bio i u igrackoj
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi