9

Komentari (9)

opasni_medo
Sportski analitičari slažu se da su dva crvena kartona odlučila utakmicu, ali ne i trener Arsenala Arteta. On je kritikovao svoje igrače zbog manjka elana sa jednim, a potom i dva igrača manje na terenu. "Moramo se ugledati na naše najvjernije navijače i pratitelje", izjavio je Arteta. "Evo, naš najvjerniji navijač iz Bosne i Hercegovine, @GAZIJASAISTOKA_ dobio je 88 crvenih kartona na jednom sportskom portalu u toj zemlji. I? Ništa, vratio se i vjerno nas prati. To će ga sigurno dovesti do 89. crvenog kartona, ali on se ne predaje." Da li će Artetin motivacijski govor doprijeti do njegovih igrača, imat ćemo priliku vidjeti u nastavku sezone.
GAZIJASAISTOKA_
Podrska za Mirsada, podrska za 56TETU..podrska za POZITIVU U PORAZU..samo ISTINA..
opasni_medo
Podrška za 89. crveni karton.
GAZIJASAISTOKA_
Podrska za Luiza, kapitenska za Lena, OSMJEH ZA TABELU...Sellam za NEREALNE, sportski pozdrav navijacima VELIKANA, ali i iskrenim navijacima kluba iz TOP10..
Gazija_debil
Pozdrav i tebi
GAZIJASAISTOKA_
Sellam se odnosio i na tebe Mirsade..
user1604593678
Svaki igrac Arsenala u moje ime ti jb mamu,izgleda da nemas pametnija posla nego provodit ovdje svoj propali zivot i samo cekajuci kad ce izac koja vijest od Arsenala...glupane usmrdio si se jb ti pleme...nikad ne vrijedjam nikog al ti si degen jbt ti Arsenal sve.
gunner1995
Razoruzali topnici sami sebe.
gunner1995
Ma nevjerovatno, da mi je neko nakon pola sata rekao da Arsenal ovo nece dobiti rekao bi mu da je budala, ali kao sto ti rece Luiz je to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.