11

Komentari (11)

erminnnn
Rođeni do pobjede ?
Juve88
U Premijer ligi nema uzbuđenja aaa jok, uhh uhh ima ima al ne sa igračima los im kvalitet(sem par njih) imamo mi sudije ko nigdje na svijetu ee eto uzbuđenja.
Slobodas
deri Vrapčićku prćiju
user1579962154
A huja sirotinjo, za vas su Vrapcici Las Vegas kad uzmemo u obzir da nemate sta jesti. Is is ... hocete da napravimo neku humanitarnu akciju “doniraj hranu” za sirote igrače i navijače slobode
Slobodas
Vidim imate iskustva sa tim akcijama sirotinjo kamenjarksa , mi smo za vas zapadna Njemacka !
Juve88
Vi titini partizani Tuzlaci uz nogu i nerise više, Velez je za vas Barcelona.
user1579962154
@Slobodas hahahahahahahah mi pružamo podršku svom klubu jer nam se moze a ne jer mu treba, a vama treba al opet nemate. Nego jel im dosta barem cener za kafe ?
Slobodas
HAHAHAH NK Vrapcici , sutra vam je pazarni dan stedi energiju
user1579962154
@Slobodas ajde barem imamo sta i od čega pazarili , nego jel vam Bekic oprostio onaj dug... cujem da nije da ga isplaćujete u ratama jer nemate pišljivih 10tak hiljada ... eh sta ti je reci klub. Ljudi odazovite se na humanitarnu akciju “ Sloboda za Slobodu” valja im do Tuzle doci , da im spremimo topli obrok makar
Slobodas
spremite vi usta za oralni sex jer nam ga mozete samo dudlati
user1579962154
@Slobodas samo da te pozdravim dobro ste nas oderali BAHAHAHAHAHAHAHQHHHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti