16

Komentari (16)

Sarbit2019
Tušanj u centru pažnje? Za sto se na Tušnju ta dva tima bore ? Možda za KUP Šljiva iz Gračanice ? Da nije to ?
user1585252255
Ne znas ti sta je derbi.. ocito.. kad kazes derbi, ne misli se na bodovni saldo u toj sezoni, nego na ono sto gradjeno izmedju da dva kluba godinama..
Sarbit2019
Sta je građeno.To sto je željkan proveo 40 godina u II ligi kao i Sloboda ,to sto Sloboda nema nijednu titulu ,a Željkan bez titule 10 godina.To se gleda ?
pjanke.sa
Ali @Sarbit2019 ti ne razumijes koliko je Zeljkan nas velikiiii. Neces nikad ni razumijeti, nikad! Zato sto je on ustvari propo hihihi
user1585252255
Nemas ti pojma .. samo cu ti to reci.. znas li ti da je jedan od najvecih derbija u svijetu duel Milwala i West Hama u Engleskoj, a trenutna razlika izmedju ta dva kluba je velika.. pokusavam ti objasnit da derbi ne cine samo titule i pozicija na tabeli.. ti to gledas pogresno i zelim te ispravit.. utakmice izmedju Zelje i Slobode su se uvijek cekale s nestrpljenjem i pricalo se o njima unaprijed mjesec dana. Slazem se da to nije sad neki veliki derbi, ali da ce se zvat derbijem, vjeruj da hoce.
user1585252255
A sto se tice Slobode proguglaj koliko je bila u drugoj ligi u bivsoj Jugoslaviji..ni to nisi upravu a komentarises.
Sarbit2019
Vi i Željkan mozete igrati derbi za prestizno mjesto ko je vise duzan ? West Ham osvajac FA kupa vise puta i Evropskih Kup Sloboda pobjednik na takmicenju Kalesiski zvuci.Kako si nogao cekati utakmice kada ste i vi i zeljkan prije rata bili u II ligi.Kako jeli ti mislis na derbi II lige ??
Sarbit2019
user255 reci nam ti koliko je bila i koliko ima titula i kup osvojenih u istoriji kluba kada znas precizne informacije ?
Sarbit2019
pjanke.sa@ derbi za prvo mjesto ko je vise dužan.HAHAHAHAHAHA
kurjak
@Sarbit2019 U pravu si ti, pošto je sve u ovoj državi izgubilo smisao tako i u fudbalu.Takvi ko ti volite više gledati Veliku Obarsku, GOŠK iz Gabele, i po mogućnosti da se zaboravi istorija.E tugo moja.
Sarbit2019
kurijak@koja je to istorija navedinih klubova u ex Yu e tugo moja.Jeli istorija da Sloboda ima 100 godina postojanja ,a nula trofeja ? Jeli istorija da Zeljkan ima staza II lige kao i prve u ex da je cekao na prvi trofej 50 godina pola svoga postojanja da je drugi osvojio sa 75 godina postojana 2/3 zivota ,a samo 2 trofeja?Vidis kako se Istorija ne zaboravlja e tugo moja.Nagledali ste se vi Iskre iz Bugojna,Famosa iz cuvene pjesme Famose ,Famose eto Željkana tamo se , Leotara,Vardara itd itd e tugo moja.
kurjak
@Sarbit2019 Vidiš tebi ne znači ništa kad spomeneš da neko postoji 100 godina, to što nema trofeja je druga priča.Jesi li vidio kako sudije odrade utakmicu u Bijeljini, smiješ li se kladiti da će NS naravno preko sudija nadoknaditi te bodove upravo preko Slobode,Mladosti ili Krupe. A i Željo će osjetiti jer moraju po nacionalnom ključu ići u Evropu,tako da pored Sarajeva ide Borac i Zrinjski. Tako je bilo i za vrijeme bivše države.
Sarbit2019
Sto bi znacilo da imas i 1000 godina kad si nesposoban da makar jednu titulu osvojis.Vama uvijek krive sudije vec 100 godina krive sudije.Zeljo svakako nece u evropu jer nema kvaliteta.MITOMANIJA nismo mi krivi.Glupa prica i bez osnova.Klasicno SRANJE.
kurjak
Dobro Sarbite2019 polako te razumijem, sa klisa i truhle kobile kad počneš pratiti fudbal ipak je velika promjena.
Sarbit2019
kurijak@ svasta si ti nama ovdje napricao ali argumenta nijednog? Zlatna istorija ,a na kraju ispade klubovi ispod prosjeka.Losi Losi citavg života.Dobro si rekao nije Fudbal Klis i Trula Kobila igra se za prestiž,bodove,Kupove,Titule i za Istoriju.Vec istorije nemate ,a Pehari su vam misaona imenica.Klikera se hvatajte.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti