10

Komentari (10)

user1655831611
Dokad će biti ovo.Ajmo Posušje ??dobiti ove kenjce da se obrukaju.
antikomunist
Dodikova paščad je u frci!!!! E ovaku bi on i BiH državu volio, da Srbi odlučuju o svemu i svima. Ove sudije u fudbalu su vam samo MALI POKAZATELJ šta laktaški vepar želi. Trenutno lijepi po Banjaluci bilborde sa rječju "SAMOSTALNOST". Znači, došlo je krmku do grla, i samo traži opet istu foru kakvu srbi forsiraju vjekovima-traži NOVOG SRBSKOG SVATA da izazove belaj. Vakat je da krmka neko odradi! Inače će najviše nahebati njegiv6 narod. U stvari, njemu i nije do naroda....
FahroKonjHodzic
nebitna rubrika konam sudi ako neznas igrat lopte nepomaze nikolina
SarajFK
@antikomunist Preuzeo vas covic pa si odma postao antikomunist. Zar si zaboravio da ste ga niksicu najduze pusili??
SarajFK
Sloboda bas nema srece. Mogli su za vikend na planinu, u vrapcice da malo osjete divljinu i cist zrak a umjesto toga idu u Gabelu.
*p!p!t@*
Ima li vode u lavoru?
pjanke.sa
Pipito nemoj ovoga majke ti nama trpat. Debil Vicin vojnik.
antikomunist
UZP kopile, dokle ces da seres?Reci doktoru da ti poveca dozu....
HSKPosusje
Zali goriva i umora od puta,rezultat se sa ovim sucem unaprijed zna.
antikomunist
E moj Posušak! Trebali ste vi zajedno sa Širokim ući u Udruženje Premijerligaša, a vi svi slušajte Zrinjski i HDZ "preporuke". Zrinjskog gura Beus i njima se dodjeljuju sudije"po zadatku".Siguran budi da to tvoje Posušje nikada neće imati! Vidio si jučer-ako možemo pošteno. Golu Zrinjskog je prethodio čisti faul Barišića. A pošto je bio dirigirani sudija, ništa od toga. A meni je Posušje stvarno simpa klub ali kad vam sudi fašista i četnnik Gigović protiv sadaka kluba zvanog Borac, onda... jako teško ali ipak sretno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.