Četiri meča Premijer lige u subotu, dva u nedjelju

Derbi se igra na Grbavici

Četiri meča Premijer lige u subotu, dva u nedjelju

S. Mlaćo
Još uvijek se nisu smirila dešavanja iz prošlog kola Premijer lige i sigurno neće još danima s obzirom na dešavanja na stadionu Police u Trebinju, a već je poznat raspored za 15. kolo Premijer lige.

Susreti će se igrati u subotu i nedjelju.

U subotu program otvaraju Leotar i Široki Brijeg od 14:30 sati, a u istom terminu u Doboju kod Kaknja Igman dočekuje FK Borac.

Od 17 sati dva meča. Željezničar u jednom od derbija dočekuje FK Velež, dok će Zrinjski nove bodove tražiti pred svojim navijačima protiv Sloge Doboj. U nedjelju dva meča.

Sloboda od 13 sati dočekuje u gradskom derbiju FK Tuzla City, a kolo zatvaraju Posušje i FK Sarajevo susretom na Mokrom Docu od 14:30 sati.

Kada su suspenzije za naredno kolo u pitanju za sada, Zrinjski će biti kompletan protiv Sloge Doboj kojoj će nedostajati Dimitrije Zarić i Nikola Popara, dok Sarajevo na megdan Posušju putuje bez kapitena Asmira Suljića. FK Željezničar dočekuje FK Velež bez Harisa Hajdarevića i Amara Drine.

Oglasi

Posušje će 'uzdrmano' Sarajevo ugostiti bez Ivana Bešlića i Dominika Begića, a FK Borac na megdan Igmanu putuje bez Aleksandra Vojnovića i Nedeljka Piščevića.

Sloboda će u gradskom derbiju protiv Tuzle City biti lišena usluga Kenana Delića.

Jasmin Čeliković je također suspendovan, no on će svoju kaznu odraditi u srijedu u 1/16 finala Kupa BiH.

Parovi 15. kola Premijer lige:

Subota:

Oglasi

HŠK Zrinjski – FK Sloga Doboj

FK Leotar – NK Široki Brijeg

FK Željezničar – FK Velež

FK Igman – FK Borac

Nedjelja:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda – FK Tuzla City

HŠK Posušje – FK Sarajevo

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
A cuj utakmica nasih kona protiv onog njeceg iz vrapcica derbi!??!? HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi