3

Komentari (3)

Samo_Realno
Kakav Borac , izgubit ce obe naredne utakmice ,Trebinje i Mostar.
antikomunist
Bilbija SRBIN očistio kartone SRBSKOM Borcu pored poklonjene pobjede na Grbavici. Tako svaki SRBIN kojemu se treba suditu-prvom Milokradu, sudija SRBIN ga oslibodi ili zataška slučaj I onda kažu Bošnjaci nacionalisti jer to smiju javno reći!Muka mi dolazi više od pojma"ugroženosti". Delegiranje isključivo Banjalučkih sudija, isključivo Srba, članova zloglasnig SNSD Borcu i krojenjetabele pi NJIHOVOM ćeifu je prešlo sve granice. Oni stvarno postaju sve gori i nije čudo što se sad amerikanci žestoko kaju jer su se"bojeći se muslumana" u Evropi napravili genicutet koji im sada pravi tolike probleme preko NJIHIVIG čovjeka, onog bjelosvjetskig hoštaplera MiloKRADA. Neće ovo vječno trajati, nekome će pasti mrak na oči jedan dan....
user1604155860
Izgleda da ce biti rotacije kao u presjednistvu BiH sada je na redu BORAC da bude prvi,samo sto u presjednistvu rotaciju vrti oko malog prsta DODIK a ovu u ligi VICO.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.