Poznat termin odigravanja utakmica 32. kola Premijer lige BiH

Bližimo se kraju

Poznat termin odigravanja utakmica 32. kola Premijer lige BiH

E. Škorić

Kao i obično, mečevi posljednja tri kola Premijer lige BiH igraju se u istom terminu.

U nedjelju (jučer) odigrano je od 17 sati svih šest mečeva 31. kola, a već za vikend nam slijede uzbuđenja u 32. kolu Premijer lige. Svi mečevi ponovo se igraju u nedjelju i ponovo od 17 sati.

Borca pobjeda dijeli od titule, a Banjalučani će ugostiti Tuzlu City, pa imaju idealnu priliku da sve riješe prije posljednjeg kola. Sarajevo se skoro oprostilo od titule nakon kiksa u Kaknju protiv Mladosti, ali će bordo tim pobjedom nad Radnikom pokušati da zadrži kakve-takve šanse za titulu, naravno u iščekivanju neočekivanog rezultata u Banjaluci.

Velež igra važan meč u borbi za Evropu, a u goste mu dolazi rasterećena Sloboda. Bodove traži i Široki Brijeg na Pecari protiv Mladosti, dok će u derbiju kola Zrinjski ugostiti Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ništa još nije riješeno ni u borbi za opstanak, a jedna od važnijih utakmica igra se u Krupi između Krupe i Olimpika.

Radnik, Krupa i Olimpik dva kola prije kraja imaju po 25 bodova, a ostati može samo jedna od navedene tri ekipe. Sve ovo nam sugeriše još jednu uzbudljivu nedjelju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benzema1312
Uzima li sarajevo kup prica li se sta hahahhhhahahahahahah
2 9
pjanke.sa
Mi se blizimo kraju a nas je Zeljkan vec uveliko kraj odsvirao. Sta ces.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi