7

Komentari (7)

Almin81
Nemoj zaboraviti da je Velež imao 6 utakmica zabrane mavijača prošle godine ako ćeš gledati prosjek!!
komshija
Sarajevo Posusje sigurno preko 10000, ja sam licno usao u 20oj min a jos 400 ljudi je cekalo red za kartu
sslazio
U Gradaccu nije bilo 500 ljudi. Ne morate makar o posjeti lagat
DadiG
Raduješ se posjeti na tribinama gdje je na 3 od 4 utakmice bilo 3.800 gledalaca ukupno uključujući utakmicu Velež-Željo??? Pohvale za Gabelu i Gradačac? Pa jesi li ti normalan? Niko osim Sarajeva i Želje ne može dovesti više od 5 milja pa da polufinale lige šampiona igraju. Kako te nije stid napisati ovakav prilog i staviti ovakav naslov?
user1600705501
Veleza vazda prati najmanje 5000 navijaca , sad je taka situacija da se igra u gabeli ciji stadion ne prima ni toliko.
DadiG
Da se nadovežem, pogledajte posjete za prošlu godinu. Samo Željo (3.700) i Sarajevo (3.300) imalo prosjek iznad 3.000. Posušje imalo veci prosjek gledalaca nego Velež i Sloboda. Kada završe kao Čelik onda će se ibretiti. Da je svaki Čelikovac što piše po internetu i protestvuje na ulicama išao na utakmicu ili kupio navijački rekvizit Čelik bi i dalje u Premijer ligi bio. Razumijem loš kvalitet fudbala i da se nema para. Makar se prestanite busati u prsa kako vaša ljubav prema timu nema granica. Isto tako, prestanite se čuditi što nas izbacuju timovi sa Malte i Farskih Ostrva.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.