Ponedjeljak u posebnom ruhu: Dva derbija prije odlaska na reprezentativnu pauzu

Uzbudljivo će biti u Mostaru i Sarajevu

Ponedjeljak u posebnom ruhu: Dva derbija prije odlaska na reprezentativnu pauzu

S. Mlaćo

Danas se igraju preostala dva susreta 10.kola Premijer lige BiH.

 

I to dva derbija. Zrinjski će 18 sati dočekati Sarajevo u Mostaru i očekuje se kvalitetan i otvoren meč.

Sarajevo se oprostilo od Evrope ispadanjem od Celtica i sada će sve snage preusmjeriti na Evropu, dok se Plemići 'dižu' i jasno je da danas žele samo tri boda.

Dva sata kasnije na Grbavici igraju FK Željezničar i Tuzla City.

Plavi sa Grbavice i ne žele pomisliti na eventualni novi kiks na svom terenu. Mladost i Krupa su odnijeli puni plijen, pa je jasno da se Amar Osim pribojava večerašnjeg meča.

Na drugoj strani večerašnji meč bit će pravi ispit za Tuzlake. Prava šansa da pokažu da li ova ekipa ima domet da se uključi u borbu za sami vrh tabele. Sigurno da imaju svoje adute na terenu Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničaru će nedostajati povrijeđeni Semir Štilić, te Damir Sadiković koji je otputovao u Poljsku na potpis ugovor sa Cracoviom.

Meč na Grbavici počinje u 20 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Bodovi ostaju u rajvoSa!!!
6 4
SarajevoFC
Derbi na Grbavici?!?! :) :) :)
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi