Marinović u Hercegovinu poveo 23 igrača

Sarajevo sutra gost Zrinjskom

Marinović u Hercegovinu poveo 23 igrača

A. Čaušević

U derbiju 10. kola na stadionu Pod Bijelim brijegom snage će odmjeriti Zrinjski i Sarajevo.

Ekspedicija bh. šampiona će utakmicu dočekati u Ljubuškom, a Vinko Marinović je na put poveo 23 igrača.

Za utakmicu će konkurisati sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, Hodžić, Bešić, Šerbečić, Dupovac, Miličević,Pidro, Salčin, Islamović, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Sušić, Pejović, Rahmanović, Fanimo, Tatar, Jukić, Ahmetović, Handžić.

Od ranije je poznato da će utakmicu protiv Zrinjskog propustiti će Krste Velkoski zbog poziva u reprezentaciju Makedonije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušali smo se maksimalno spremiti sa obzirom na to da smo prije tri dana igrali utakmicu protiv Celtica. Igrat će igrači koji su najsvježiji i najspremniji. Imali smo ta tri-četiri dana da se pripremimo za ovu utakmicu i mislim da smo spremni za susret u Mostaru", rekao je Marinović u najavi meča.

Susret Zrinjski - Sarajevo počinje u 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Treba biti realan pa priznati da je ovo sudar dvaju najvecih BH klubova. Sretno i neka bolja ekipa pobijedi.
8 1
Lavillenie
Hajmooooo Zrinjski!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije