Željezničar u krizi, ali igrači Fantasy Premijer lige jednom igraču Plavih ne prestaju vjerovati

Štilić je najčešći kapiten

Željezničar u krizi, ali igrači Fantasy Premijer lige jednom igraču Plavih ne prestaju vjerovati

Edmir Škorić

Malo po malo bližimo se kraju Premijer lige BiH, a sve je uzbudljivije iz vikenda u vikend.

Žestoke borbe vodit će se za titulu, za Evropu, ali i za ostanak. Nekako najrasterećniji je Željezničar, koji nema više čemu da se nada zahvaljujući očajnim rezultatima tokom drugog dijela sezone. Plavi su sedmi, ne mogu ispasti, ali ne mogu ni do cilja.

Iako je većina igrača Željezničara daleko ispod svog nivoa, igrači Fantasy Premijer lige BiH ne prestaju vjerovati Semiru Štiliću.

Naime, u 27. kolu Premijer lige BiH igrači popularnog Fantasyja na portalu SportSport.ba najčešće su za kapitena birali Štilića. Željezničar je neočekivano izgubio od Olimpika s 2:1 na Grbavci, a Štilić je zaigrao tek od 77. minute, no nije napravio nikakav učinak.

To znači da je veliki broj Fantasy igrača ostao uskraćen za bodove, a ostaje da se vidi hoće li u 28. kolu Premijer lige, kada Željezničar gostuje na Koševu gradskom rivalu Sarajevu, Štilić ostati najčešći kapiten.

S obzirom na to kako igra, vrlo je moguće da će taj epitet pripasti nekoj drugoj premijerligaškoj zvijezdi.

Oglasi

Sponzori ovog projekta koji je postao pravi hit u BiH među zaljubljenicima u najvažniju sporednu stvar na svijetu su MOZZART kladionica i Sarajevsko pivo.

Napominjemo da još uvijek nije kasno da se prijavite za našu Fantasy Premijer ligu.

Za početak, ukoliko to već niste uradili, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE. Vodite računa, login za forum SportSport.ba nije isto što i login za portal, podaci sa foruma vam ne vrijede, ali slobodni ste koristiti jednake podatke za obje registracije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prilikom registracije ne zaboravite upisati i svoje TAČNO ime računa u Kladionici Mozzart jer samo na taj način možete preuzeti svoj nagradni bonus ukoliko budete jedan od najboljih igrača. Ovo polje niste obavezni upisati ukoliko niste zainteresovani za bonuse, te ćete i dalje biti u mogućnosti da preuzmete druge nagrade, ali ne i one koje dodjeljuje Kladionica Mozzart. Ukoliko do sada niste otvorili nalog u Kladionici Mozzart to možete učiniti OVDJE.

Idemo dalje. Izaberite ekipu, dobro pazite koliki vam je budžet, priljučite se nekoj od postojećih liga ili osnujte svoju i u nju pozovite prijatelje, a ako želite igrati i sami, nije problem - automatski smo vas priključili u globalnu ligu u kojoj se takmiče svi učesnici, te ligu kluba za koji navijate gdje ćete odmjeriti svoje znanje sa ostalim

Top Komentari

TTV.KenyTB
koga boli kita
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi