Vrijeme je za SportSport.ba Fantasy!

Uredite svoj tim i spremno dočekajte prvo kolo proljetnog dijela PLBiH

Vrijeme je za SportSport.ba Fantasy!

Sponzorski tekst

Ovog vikenda vraća se Premijer liga BiH, a 20. kolo, prvo u proljetnom dijelu otvoriće Radnik i Velež u subotu u 13 sati. Tri sata ranije, u 10 sati, zatvoriće se prozor za izmjenu ekipa u našem SportSport.ba Fantasyju.

U pripremi za nastavak sezone, omogućili smo besplatan transfer igrača iz Vašeg tima koji su napustili Premijer ligu BiH. Znači, ove igrače moći ćete zamijeniti u okviru Vašeg budžeta bez odbijanja bodova.

Također, "besplatna" zamjena moguća je i za igrače koji su promijenili klub unutar Premijer lige BiH, ukoliko su igrači prešli u klub iz kojeg vi u svom timu već imate maksimalna tri igrača.

Svi drugi transferi koje budete radili u ovom periodu koštaće vas standardnih -4 boda, kao i transferi igrača koji su napustili ligu ukoliko ih budete radili nakon subote u 10 sati.

Želimo mnogo sreće u nastavku sezone svim našim aktivnim igračima, a za one koji nisu počeli prošlog ljeta, još uvijek nije kasno. I danas možete kreirati svoju ekipu, napraviti ligu sa svojim društvom i krenuti u takmičenje do kraja sezone. Za početak, ukoliko to već niste uradili, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE. Vodite računa, login za forum SportSport.ba nije isto što i login za portal, podaci sa foruma vam ne vrijede, ali slobodni ste koristiti jednake podatke za obje registracije. 

Prilikom registracije ne zaboravite upisati i svoje TAČNO ime računa u Kladionici Mozzart jer samo na taj način možete preuzeti svoj nagradni bonus ukoliko budete jedan od najboljih igrača. Ovo polje niste obavezni upisati ukoliko niste zainteresovani za bonuse, te ćete i dalje biti u mogućnosti da preuzmete druge nagrade, ali ne i one koje dodjeljuje Kladionica Mozzart. Ukoliko do sada niste otvorili nalog u Kladionici Mozzart to možete učiniti OVDJE. Idemo dalje. Izaberite ekipu, dobro pazite koliki vam je budžet, priljučite se nekoj od postojećih liga ili osnujte svoju i u nju pozovite prijatelje, a ako želite igrati i sami, nije problem - automatski smo vas priključili u globalnu ligu u kojoj se takmiče svi učesnici, te ligu kluba za koji navijate gdje ćete odmjeriti svoje znanje sa ostalim drugovima sa tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Neka pobijedi najbolji!

Igranje SportSport.ba Fantasy omogućili su Vam Mozzart kladionica i Sarajevska pivara.

Top Komentari

Alen23
Imal neko kod za ligu neku da udjem??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti