6

Komentari (6)

BosanskaSvedska
Posaljite racun u medjugorje!
Ham0
Sve sto reprezentacija/ savez dobije od UEFA, oni naplate klubovima. Naravno svima osim traktoristima koji su sljegli u seher Banja Luku.
Ibrahimbeg
Ovo je otimanje velikih para od klubova koji jedva sastavljaju kraj s krajem. Prije par godina Borac je ispao iz Premijere bio przadužen.A sada Vico tako reći otimačinom od klubova pomaže Borac, Igokeu i ostale njihove klubove.Ovo prvenstvo treba prekinuti jer su poodavno ga učinuli ne reslnim.Sudije pomažu Borcu imaju za to paru.Igrači se stimulišu od otetih para.Ovo ne vrijedi igrati već se prošle godine znalo ko će uzeti ligu ove godine.Što nisu se za reprezentaciju tako pobrinuli.Borac u Evropi utakmicu ne može dobiti nema njihovih sudija prodanih duša. Ovo je najunosniji biznis otimačine novca za Vicu i ostale.Svi oni sa Dodikom tu profitiraju, jadni Bosanski klubovi tako se to sve ruši država i sve što predstavlja državu.Doživjelk smo da državu predstavljaju Vicini i Beusovi timovi.Navijači psuju državu,, ovo su sve krivi predstavnici Bošnjaka- Bosanaca u vlasti. Niko ne vodi računa šta se radi, jer su Dodik i Čović sve popunili u državi svojim ljudima.Tražili ste gledajte, a i klubovi šute za to treba reagovati, animirati širu javnost. Zašto da Bosanski klubovi daju od sebe velike pare za klubove koji ne priznaju ovu državu BiH i sve njene sportove ne priznaju ovi razbojnici.
user1685451227
Samo borac nema nijednu kaznu e kako to
BAJSJECAR1977
Da vas tajohebu u vašoj državi kvadratni i srbini...?
plemic
bogu hvala, ima se od čega platiti, a red bi bio i želju počastiti ..., odavno su u krizi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti