Lista strijelaca Premijer lige

Cvijanović drži vrh, ko ga može ugroziti?

11

Komentari (11)

mrkva
forsira on tu pricu i na forumu eto link
rodjeni95
Lidersku poziciju sa 11 golova i dalje drži Obren Cvijanović iz Veleža koji je postigao 11 golova. Ja mislio da je dao 7 kad drzi lidersku poziciju sa 11 golova.
jebacmamavedo696969
I'm on a sugar crash I ain't got no ****in' cash Maybe I should take a bath Cut my ****in' brain in half I'm not lonely, just a bit Tired of this ****ing **** Nothing that I write can make me Feel good Victim of the great machine In love with everything I see Neon lights surrounding me I indulge in luxury Everything I do is wrong 'Cept for when I hit the bong Hit the bong, hit the b-b-b-b-b Feel good Feeling ****ty in my bed Didn't take my ****in' meds Hyperpop up in my ears Everything just disappears Don't wanna be someone else Just don't wanna hate myself Just don't wanna hate myself Instead I wanna feel good I'm on a sugar crash I ain't got no ****in' cash Maybe I should take a bath Cut my ****in' brain in half I'm not lonely, just a bit Tired of this ****ing **** Nothing that I write can make me Feel good Where to now? Got the rest of my life just spread out Got the rest of my life to **** around Got the rest of my life to make sound Where to now? Got the rest of my life just laid out Got the rest of my life to **** around Got the rest of my life to make sound
jebacmamavedo696969
KUL E`UZU BI RABBI-L-FELEK. MIN ŠERRI MA HALEK. VE MIN ŠERRI GASIKIN IZA VEKAB. VE MIN ŠERRI-N-NEFFASATI FI-L-UKAD. VE MIN ŠERRI HASIDIN IZA HASED.
starigrad
Ma kakav borac i gigović. Imaju oni samo puste želje. Nisu vrijedni pomena. Zna se ko je bio i ko će biti ŠAMPION. Ko je i naučio. Mosa Rajvosa. P. S. Izbjegavajte gubivicu - 14 stepeni.
Sarajevoboy
Može samo Gigović, sa svojom ekipom-Borcem. On im prvi strijelac HAHAHHA
Hellas
Ja se kladim da je Veležu svirano više penala nego Sarajevu i Želji barem trduplo, a više nego Borcu duplo. Neko gura Velež samo tako, a instrukcije dobili da guraju narativ da je sve protiv njih. Protiv Olimpika jest da sam gledao zadnjih 30 minuta se nisu sastavili sa loptom.
Sarajevoboy
@Hellas Hajde mi sad lijepo kaži koliko je Velež u sezoni imao penala, koliko borac , koliko Sarajevo i koliko Želji? Pa dođi da se izvineš :D
mrkva
@Sarajevoboy Velež 7 Borac 5 Željkan 4 Sarajevo 3 forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=15204&start=35180
Sarajevoboy
@mrkva da, a koliko se penala sviralo za protivničku ekipu? Ako je 'plaćeno' kako tvrdite, kojom logikom se protivničkoj ekipi svira penal koji je upitan (ko se iole razumije u fudbal to može da zaključi)
Hellas
Izgleda da ti meni duguješ izvinjenje :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.