13

Komentari (13)

Plavi21
Bruka od suđenja.
Nikoizniceg
Hajde ahmete, trebaš mi na fantasyu
zakeroni
CRVENA JE BOJA KRVI VELEZ IGRA MOSTAR GRMI. VFC
Taceoni
Idemo FC VELEŽ?????
nijepoznat
krndija26
biće neizvjesno do kraja tu nema dileme. Nadam se da će se što više ulagati u terene i bolje uslove na stadionima, jer to donosi kvalitetnije utakmice i bolju posjetu. Živjela Premijer liga! ;)
magistar
Bice vrlo interesantno pogledati vec prvo kolo, mnogo toga ce se samo kazati. Kolike su mogucnosti Zelje i Borca kroz ozbiljna gostovanja, da li je Zrinjski zaista jak i poslozen na terenu kao na papiru ili sezona ode u propast, da li je Zvijezda vec drugoligas, ko je se cini losiji Sloboda, Mladost ili Celik i da li je Tuzla izduvala ili ima jos snage za iznenadjenja itd.
NAPOLI
Amaterska liga puna korumpirani sudija i ns Sve se sreli bolje je ukinuti nego da se nervira mo
UM94
Idi gledaj napoli kad ti nasa nije dobra...
NAPOLI
Bolji fudbal ima u najslađa neg na pl terenima
Armin29
Sretno svim klubova,a posebno mom Sarajevu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.