8

Komentari (8)

dsimic
Zaista je ovo cirkus od takmicenja,pojedini rade sta i kako hoce
789012455
Prvo kolo i odmah odgode kojekakve fuj
krems_krems12
Moze li neko objasniti kako to da ove sezone stadion Mladost DK ispunjava uslove za utakmice Premier lige, a prosle godine nije ispunjavao? Falilo ovo, pa falilo ono, nema svlacionica, nema reflektora. Za godinu dana nista se nije promjenilo na stadionu, ali eto mogu se igrati utakmice Premier lige. Kako, ima li objasnjenje? Je li samo do kriminalnog saveza i arsina protiv F.K. Mladost DK ili je nesto drugo?
nedoni46
Ima objasnjenje, prvu godinu mozes igrati na stadionu bez reflektora, drugu ne. Leotar i posusje nemaju evo drugu sezonu, al su potpisali ugovore sa izvodjacima radova za reflektore i tako im nije problem
PRESEDAN
Prvo kolo i cirkus odmah,pa što mjenjaju ako obe ekipe igraju u Modriči,napišite da je dala vlada rs Slogi 2 miliona budžetskoh novca,pa moraju kako glavni kažu.
FighterIXI
Borac igra u Novom Gradu premijer ligu.
PRESEDAN
Pa što ne igra
pjanke.sa
Aaaa sad sam skonto zasto su zamijenili domacinstva Borac i Sloga. Da bi mogao Borac da igra kad se napravi stadion u drugom krugu kao domacin na svom stadionu….aaaaa ma bravo za Vicinu prciju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.