13

Komentari (13)

Ecosport
Velež će dobiti samo 3 utakmice i to sve kući: Igman, Zvijezda i Posušje. Ostale domaće će igrati neriješeno, a u gostima će 3 izgubiti i 2 neriješeno. Nema ništa od Evrope.
Starigrad01
Ispadali su Sloboda,Čelik,Velež,Borac,pa što se nebi željkan pridružio ovoj velikoj četvorci.Mrka kapa moj željkane al mislim ipak da će izboriti opstanak
adosar
E jakog derbija... Drugi i jedanesti. Nigdje veze...
Drakula
Kako zrinjski i zeljo zar ne bi trebo bit velez??
user1676149552
Drakula
Kako bgt isto bodova ko igman jos 10 golova u plusu to jest u minisu 10 ovi minus 20
Drakula
Mozda jedino omjer da se gleda pa su 11
mido1921
Ne kontaš ti. Ti si tatu sisao, umjesto majke.
avalkaB
Drakula brate gleda se i međusobni omjer između Željkana i Igmana.
user1709205070
Taman da vas kako dolikuje ispratimo u drugu ligu sa Šampionskom titulom !!! Ice i pjesma ne brinite... A sad adio, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad !!! ???????
Hadzija123
Negine nam Federalna mojj Zeljo na sta ti spade,pogledajte raspored hostopleri jedni necemo mi ovdje osvojiti 10 bodova sve ukupno!
Uranija
Prestao si psovati mitomane, sad kukaš
Hadzija123
Samo na paovke odgovaram psovkama,kada je neko emancipovan emancipovan odgovor a ja ne kukakam samo pricam objektivno realno. Ramazan je na kraju krajeva!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti