7

Komentari (7)

FighterIXI
Ovo ako se desi igrači će na terenima umirati ne od korone već od toplotnog udara. Da li ste vi normalni. Nastavak sezone u normalnim zemljama koje imaju infrastruktur i BiH nije isto. Kako će biti igračima na +40 na terenu u Kaknju, Ugljeviku, Bijeljini, Vrapčićima gdje reflektori ne postoje ili nisu u funkciji. Svi su sa svima igrali 2x. Završiti ligu i pripremati se za slijedeću sezonu.
nkj
a prijelazni rok?? cemu se sastaju ako nista ne mogu dogovorit i jasno definisat, 50 sjednica je potrebno razvuci malo dnevnice uzet...pa ja
E.Car
Pa drug sve se prolongira pa i prelazni rok, svi ugovori su punovazni do 31.07.
nkj
pasa moj de mi objasni kako dovest igraca uigrat ga sa ekipom il "nedo Bog" spremit za europska takmicenja?
PlavaPorodica
O naprijed Željo do pobjede!
manijaci_____
U boj da krenemo sve pred sobom rusimo zeljo mi te volimo kako god zavrsilo
Hamza123456789
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.