6

Komentari (6)

omer
A Kazlagic i nakon onakvog sramotnog i otvoreno pristrasnog sudjenja za Borac protiv Veleza i dalje sudi u premijer ligi BiH. a u svakoj drugoj evropskoj ligi bi za onakvo sudjenje bio suspendovan do kraja sezone. A sta drugo i ocekivati u banana drzavi kakva je nasa BiH? Ako smo u svemu drugom dotakli dno dna, onda tako mora biti i u fudbalu.
Iziksaudvicu
Ovaj na koševu da otme sarajevu bodove, šehović da za svaki slučaj osigura zrinjski, kazlagić stara poštenjačina da gurne posušje u provaliju, i njegomirovic da pogura rudar prijedor, i eto slobode i posusja na korak do ispadanja. Neko će napisati da ovi nisu dobili licence , a ni ne znaju da je prvostepena, dok će na drugostepenoj proći glat.Dobro je ovo vico isplanirao :)
starmac
Zato će POSUŠJE ispušit makar bod.KAZLAGIĆ je zlo od sudije.
FahroKonjHodzic
bitno ko sudi ko lanjski snijeg na suce se vade samo amateri i neznalice kako zrinskom svedno ko sudi igraju ljudi dobro bas ih briga koce im sudit
enko
Tako je konju,nemam kredita da ti napisem ostatak sifre
FahroKonjHodzic
@shzlo bila murija raspitivala ti se za adresu bilo je i raniji prijetnji ovom portalu doduse opet laznim putem prijetnja iz bosne a ip-adresa iz osla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.