Peljto na Grbavici, Musa na Bilinom Polju!

Veoma zanimljivo kolo nas očekuje u Premijer ligi

Peljto na Grbavici, Musa na Bilinom Polju!

S. Mlaćo
U petak, subotu i nedjelju igraju susreti 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se u petak, a od danas je poznato i ko će dijeliti pravdu na premijerligaškim mečevima.

Program počinje sutra kada će u Doboju kod Kaknja snage odmjeriti Igman i Velež. Pravdu će dijeliti Mirza Kazlagić iz Cazina.

U subotu od 15 sati igraju Sloboda i Široki Brijeg. Na centru će se naći Miloš Gigović iz Gradiške, a u istom terminu u Trebinju igraju Leotar i Sloga iz Doboja. Sabrija Topalović iz Zenice je glavni sudija na tom meču.

Od 17 sati dva velika derbija. Lider FK Željezničar na sigurno ispunjenoj Grbavici dočekuje aktuelnog prvaka Zrinjskog. Najbolji bh. sudija Irfan Peljto se vraća na bh. terene i dijelit će pravdu na ovom meču.

U Zenici na stadionu Bilino Polje igraju FK Sarajevo i FK Borac. Glavni sudija tog meča je Mateo Musa iz Čitluka i sasvim sigurno će se njegovo dijeljenje pravde naći pod lupom bosanskohercegovačke javnosti.

Oglasi

U nedjelju se igra još jedan meč. Posušje će ugostiti Tuzlu City. Na centru će se na Mokrom Docu naći Josip Martinović iz Čapljine. Sva službena lica možete pogledati ovdje.

U narednom kolu se sastaju:

Petak:

FK Igman – FK Velež

Subota:

Oglasi

FK Leotar – FK Sloga

FK Sloboda – NK Široki Brijeg

FK Željezničar – HŠK Zrinjski

FK Sarajevo – FK Borac

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja:

HŠK Posušje – FK Tuzla City

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoZrinjski
Samo u bih ima da u državnom prvenstvu sudi sudac iz grada iz kojeg je i domaćin. Ovo nigdje drugo ne bi prošlo,ali logika i BiH, ne idu skupa u rečenicu...
4 1
pjanke.sa
SAVEZ NAPOLJEEEEEEE!!!!!! Mrs go vna nacionalisticka nesportska svi do jednog!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije