9

Komentari (9)

BlueBoys
My name is X..Club x....
rodjak
mamu li im ****m nas (Rodjene) kaznili radi baklji,a svak ziv da ni jedna baklja nije unesena u stadion.Istina na okolnim rusevinama van stadiona bilo je baklji ali u stadion niko nije unio ni jednu baklju niti zapalio.Koja su to ****a ,ovo bi se dalo na sudu osporiti itekako
Sanin_Mostar
Sta je rodjeni genocid napravili pa 14.500,ugasiti ovo smece i cirkus od lige treba.
admirmo
Veći smrad od vice je ovaj naš ****** Pilav iz Sarajeva, mamu li mu ****m prodanu
Alpasinacxx
Borac u najjačem valu korone ugostio Želju pred publikom po svečanoj loži, orgijali na proslavi uz četničke pjesme i dobije 3500KM, a Sarajevo 4000KM ne zna niko ni za šta?
Husrefbeg22
FS BiH reketira klubove a pogotovo on eiz Federacije. Od zimus i novoga predsjednika sve same mutljavine i stele. Koliko je borac osvojio bodova zahvaljujuci penalima ili iskljucenjima i sviranja ofsajda drugoj ekipi.
azmoh
Zbog kakvih covid19 protokola i propusta u organizaciji su ovi klubovi kažnjavani?
tuanzebe
Cirkuz liga,života mi
*p!p!t@*
Savez je obična k u r v a! Vazda vam mayku yebem!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.