6

Komentari (6)

hz_033
Pa izbacili ste Mladost na silu zbog reflektora ubacili klub iz manjeg entiteta opet na zor a koji takodjer nije imao reflektore. Dok je vico na celu saveza od ovoga svega nema nista!!!!
Rorschach
Osim ako nije iz manjeg entiteta
DDG
Ovo je novi trend novinarstva na ovom portalu. Tema je bilo šta i onda da dopune podsjete nas na nešto što je vezano za originalnu temu ovoliki kao što ona kolumbijska policajka ima veze sa sportom
rekordmeister
a Mladost Kakanj izbacena zbog reflektora, a mogli smo se uvjeriti poslije toga da mnoge ekipe igraju bez istih
Neddim1
Pa bolje bi bilo da ste stavili ko nema hibridni teren...
zgembo.popuslic
To i ja stalno govorim. Kvalitet lige se podize kvalitetnim terenima a ne reflektorima, stolicama i natkrivenim tribinama. Svakakve se gluposti traze kad se izdaje licenca a nigdje se ne spominje kvalitet terena.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.