Koliko dugo će Dupovac biti na hlađenju?

Pocrvenio protiv Zrinjskog

Koliko dugo će Dupovac biti na hlađenju?

A. Čaušević

Utakmice četvrtog kola Premijer lige će zbog suspenzija propustiti trojica fudbalera. 

U susretu na stadionu Asim Ferhatović Hase između Sarajeva i Zrinjskog u samom finišu zbog oštrog starta direktan crveni karton dobio je Amer Dupovac.

Sudija Elvis Mujić nije previše oklijevao te je iskusnom štoperu Bordo kluba pokazao put u svlačionicu. To znači da Dupovca čeka minimalna kazna od dvije utakmice.

To znači da će 30-godišnjak zbog suspenzije propustiti gostujući susret protiv Rudar Prijedora te domaći meč sa Radnikom iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protiv Rudar Prijedora poslije drugog žutog karatona isključen je Mevlin Osmić pa će defanzivac Veleža propustiti gostovanje Radniku u 4. kolu.

Još jedan meč suspenzije je ostao fudbaleru Leotara Filipu Kolaku za crveni karton protiv Borca. Kolak će pauzirati i za vikend protiv Tuzla Cityja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavivozdobarskroz
10 utakmica suspenzije papku i novcana kazna. Mogao je momku karijeru zavrsiti majku mu hebem ispravljenu.
4 13
Mackintosh
Dupe na hladjenju hahahahahahahahahahahahaha Gologuzan kraj lavora
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti