Šega, šala, pošalica

Poslovna tajna!

7

Komentari (7)

rabodimis
Pa kad dodje ekipa Arene da prenosi utakmicu naplatit im karte i zabranit im koristenje kamera. Objasnit im fino da je utakmica poslovna tajna kluba pa nek se gone u pm..
rodjak
I vi i ste novinari krivi za ovakvo nesto radi licnih interesa u savezu necete da se zamjerate nikome o njih.Vi trebate da dobijete pravu info a ne da samo prenosite sta su u savezu rekli.Zasto niste insistirali da objasne kako je to jedino kod nas poslovna tajna a nigdje drugo nije.Insistirati ste trebali kod njih da objave javno sve ponude i da objasne zasto su se odlucili opet za arenu sport jer je to javni novac sa kojim oni raspolazu a ne privatni.Da je privatna firma mogli bi reci da je taj ugovor javna tajna,a kad je rijec o javnom novcu oni su duzni da budu transparentni i da pokazu sve na vidjelo.Ako nece onda nek se gone u sto picaka mmaterini treba onda vrsiti pritisak za njihovu smjenu.Dokle vise,da ponovim sve polazi od vas novinara,ako se necete vi boriti za pravu info onda koji ce te nam qrac i vi i vas treba nabiti nogom jer ste u sprezi sa ublehasima iz saveza.Dakle insistirajte hocemo ugovore na sunce,nemaju pravo da to sakrivaju od javnosti.
Zulfikar
Srpski agresori imaju prava na prenis utakmica reprezentacije BiH, fujjjjjj. Jadni smo mi, bolje da ukinemo i savez i repku.
Skender
sa novcem iz BiH isti m'tel sponzorise Borac???
Ende
Ovu objavu prikacite cijelu sezonu na naslovnu. Vi, novinari ovoga portala ste i pustili Vicu da radi sta hoce.. duvali ste mu ga sezonama jer se ide kontra Sarajeva a vama to odgovara jer navijate za klub nekonkutentan za najvece domete
Rizzle
Tajna je zato jer je United Media(Sport Klub) dala veću ponudu, ali njih ne mogu kontrolisati i raditi prenose kako je njima u interesu.
zgembo.popuslic
Ne bi me iznenadilo da su im i djaba dali prava na prenose i da je mtel dobro zakitio Vicu za tu uslugu. A nagrade klubovima ce isplatiti savez iz svoje kase a prikazat da su to pare od ugovora. Sve u cilju da se pare pokradu, to su lopovi da ih nema u svijetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.