Premijera novog grba: Juve predstavio dres za sezonu 2017/18

Novi dres Stare dame

Premijera novog grba: Juve predstavio dres za sezonu 2017/18

Šestostruki uzastopni prvak Italije Juventus predstavio je danas domaći dres za sezonu 2017/2018.

Sam dres nije pretrpio prevelike promjene, a najveća razlika u odnosu na sve prošle je, naravno, novi grb koji će sljedeće sezone imati svoju premijeru.

Juventusov novi dres se već nalazi u prodaji na zvaničnoj stranici kluba, a njegova cijena je 89,95 eura za odrasle i 69,95 eura za djecu.

Podsjetimo, Juventus je početkom godine prezentovao novi grb koji je naišao na brojne negativne komentare, ali su iz kluba poručili da će im on otvoriti vrata za dodatni proboj brenda na svjetsko tržište.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će Juventus imati svoju modnu marku, lanac hotela, restorana..., a očekuje se i da na osnovu toga zarada bude višestruko veća nego do sada.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi