Premijerligaš sprema 'bombu': Dolazi Goran Zakarić?

Nije u planovima Partizana

Premijerligaš sprema 'bombu': Dolazi Goran Zakarić?

Iako je transfer u Konyaspor djelovao kao završena stvar, Goran Zakarić bi mogao iznenađujuće završiti u - Premijer ligi BiH. 

Fudbalski reprezentativac BiH nije u planovima Save Miloševića i izvjesno je da će ovog ljeta napustiti Partizan. Najprije su crno-bijeli željeli da ga prodaju, ali kako niti jedna od ponuda nije bila adekvatna, sada su u Humskoj voljni da puste Zakarića (26) i na posudbu, pod uslovom da zainteresovani klub preuzme dio plate.

Kao naredna stanica u Zakarićevoj karijeri pominje se Premijer liga BiH, tačnije Borac iz Banjaluke čiji su čelnici voljni da ga posude, a pregovori između dvaju klubova su navodno već počeli.

Eventualni transfer Zakarića u Platonovu djeluje pomalo i nerealno, no nema sumnje da bi, ukoliko se glasine obistine, predstavljao ogromno pojačanje za tim koji vodi ambiciozni Branislav Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zakarić se s dolaskom u Borac dovodio u vezu i 2016. godine, ali i kada je kao klinac nosio dres Kozare iz Gradiške, no tada je umjesto u Banjaluci završio u Širokom Brijegu.

Prethodne sezone Zakarić je u dresu Partizana odigrao 36 utakmica postigavši pritom sedam pogodaka uz pet asistencija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Haj vi nama objasnite kako,bog vas ne ubio,prelazni rok u BiH zavrsio 19.7.,kako da ga dovedu,joj novinara i govana.
0 5
genter
E jake bombe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi