15

Komentari (15)

Maestro
Džabe obilaze to treba pod hitno uzorati i ugasiti ovu patnju od lige...
xavi26
Savez ide u obilaske stadiona da se naplate brojni clanovi komisija, i da se k'o fol nesto radi. Jasno je i vrapcu na grani da je sezona zavrsena..
tcity055
UEFA dala novac da se igra nasi hoce prekid. Ovi obilasci treba da potvrde prekid koji je dogovoren sa tri nacionalna kluba. Sto se tice nasih terena jasno je u kakvom su stanju. Al kako objasnit UEFI sve lige u okruzenju igraju nasi ne. Najbolje prebacit na terene.
user1583606775
Premier liga BiH se moze nastaviti samo uz pirustvo navijaca jer ako ce se igrati bez navijaca nema nikakve logike jer Sarajvo Zeljo Zrinjski i vecina opstaju od ulaznica
red devil mo
Od kakvih ulaznica većina opstaje? Šta pričaš? I što zarade od ulaznica pola para ode u savez zbog pirotehnike. 3-4 kluba imaju bolju posjećenost od ostalih jer ostali nemaju skoro pa nikakvu posjetu.
user1583606775
Od cega npr Zeljo daje platu
Denchi
Od kredita/hipoteke na stadion
red devil mo
Ma ni oni,na žalost,ne daju platu od ulaznica. Dao Bog da je tako,ali nije. Nek je svaku tekmu po 7000 navijača ,a ulaznica 10KM. I a tu oko 25 igrača + uprave,trenera... Opet kažem 3-4 kluba mogu nešto izvuć od publike a ostali nema šanse.
red devil mo
Fudbal nema smisla bez publike ali sam za nastavak prvenstva samo radi regularnosti za prvaka,evropu i opstanak.
buba
Ne lupaj gluposti
Maestro
To znači da Evropa kasni godinama za nama mi igramo bez prisustva navijača već dugo vremena hahahaha....
rodjak
e cuj zrinjski opstaje zbog ulaznica hahahaha,smijesan si,pa ne mogu platiti sva ona njihova divljanja po stadionima od tih para sto dobiju od ono malo ulaznica sto prodaju.Prava istina je da oni opstaju od reketa sto moraju placati sve firme na desnoj obali za zrinjski (prijatelj mi rece jednom prilikom gori su mi ovi iz zrinjskog nego bilo koja druga mafija)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.