Premijerligaši u Međugorju pod "budnim okom" Zdravka Mamića

Nekadašnji predsjednik Dinama ne može bez fudbala

Premijerligaši u Međugorju pod "budnim okom" Zdravka Mamića

A. Čaušević, foto: S. Bošković

Pripreme nekoliko premijerligaša u Međugorju nisu mogle proteći bez nekadašnjeg predsjednika zagrebačkog Dinama, Zdravka Mamića. 

Sportski centar Sport Centar Međugorje je već nekoliko godina baza za mnoge klubove iz BiH i inostranstva. Evidentno je da klubovi u spomenutom centru imaju odlične uslove za rad zbog čega upravo tu i odrade prvi dio priprema.

Danas se u Međugorju pojavila i dobro poznata faca - Zdravko Mamić. On duži period boravi na prostoru Hercegovine i poznat je po tome da ne može bez fudbala zato uopšte nije iznenađenje što se pojavio u Međugorju.

Mamić je danas posmatrao susret između Zrinjskog i Varaždina što su i zabilježili fotoreporteri portala SportSport.ba. Poznavajući Mamićev "njuh" za fudbalom sigurno je vidio nešto zanimljivo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Rajvosa2019
Obicni prostak i seljacina , nista vise i nista manje
5 10
milivoje
Najbolji športski radnik u regionu a i šire!
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi