34

Komentari (34)

Manijak87
Koliko se goFana nakotilo ovdje, u p.m. Ne prodje nijedna tema o Želji da nam ne pokvare ćejf.
Plavi orkestar
Covjek koji nam je oteo titulu a zove se Davor Beljo još sudi u ovoj hebenoj ligi??? Ima obraza doci na Grbavicu poslije svega što je uradio Zelji.Taj je sudija oteo Zelji titulu svirajuci nepostojeci penal Radniku iz kojeg je Zrinjski dao go i osvojio titulu.Taj isti Beljo veceras kod rezultata 1:1 poništi cist go Zelji u sred Sarajeva,na našoj Grbavici.Pitanje za naše navijace: Znaju li gdje je odsjeo Beljo.Ja sam trenutno van Sarajeva,ali da sam tu sigurno bih mu postavio par pitanja.
DobarDan
Prvo ti nama objasni 7 suspendovanih sudija za redom iz te sezone.. Niko vama nista nije oteo nego nama.. PS moram cestitat na "cistoj" pobjedi.. Evo ako mi vjerujes ja jos ne mogu da vjerujem da ste uspjeli bez necije pomoci preokrenut rezultat..
Nikoizniceg
E čuj vama oteo hahahaahah
Plavi orkestar
Ko si ti da ja tebi ili bilo kome drugom šta objašnjavam.Beljo je zajedno sa Beusom trebao završiti na dugogodišnjoj robiji u Zenici.Sto mi zivimo u zemlji bezakonja je druga stvar.Ja licno se popišam na svaki nezasluzeno osvojeni bod mog Zelje.
DobarDan
Braca zalis se da ste pokradeni u sezoni kad su na vasih 7 utakmica za redom suspendovali sudije. Znas li uopste koliko si smjesan ? To je isto da dodje lopov u policiju i tuzi drugog lopova zato sto je ovaj ukrao ono sto je onaj zelio.. Saberi se malo.
Plavi orkestar
100 000 km je Beljo dobio od Beusa.93. minuta i ne postojeci penal.Cjela drzava i Evropa se smijali.To o cemu ti pricaš ja nemam pojma,pitaj Beusa i pitare u savezu zašto su suspensovali te sudije.
Rus
Tebi je bog pamet oteo
DobarDan
Dobro je da imas pojma da ste VI osteceni. XD Imas na Youtrube prisjeti se ako te nije stid ;)
Plavi orkestar
Mi da smo u zadnje 4 sezone kupili Samo 3 utakmice bi imali 3 titule više na svom kontu.Na igranke pitarskog saveza samo naivni i zlonamjerni mogu zatvoriti oci i praviti se da ništa ne vide.Zeljo ni jednu utakmicu nije kupio,ni jednom sudiji ni marke nije dao,kriminalni savez igra svoju igru.Savez u kojem sjedi 25 pitara,dvojica iz Zrinjskog,dvojica iz Borca,jedan iz Radnika prouzrokuje tu igru za naivnog posmatraca a Zelji koji je najuredjeniji klub u drzavi ni licenca ne moze.Da obavještajne sluzbe rade svoj posao Beljo bi sa nalogodavcima vec veceras završio u muriji.
Casual
Nije Benjo, nego Antoni Bandic!
Casual
Rus
Beljo hebem ti mater, koliko su ti kitari obecali.
diame7
E moj smradu, pa i u pobjedi su ti pitari na pameti, u svakom komentaru ti pitari, mora da su te golog skinuli kad si htio na derbi.
ludilobrale
Čekaj zar niste izgubili na Kosevu od tad mrtvog Sarajeva?
Rus
Jel te stid sudjenje protiv celika
ludilobrale
Jel me stid. Dva regularan start za robije jedino će neznlica reći da nije faul start sa dvije noge sa ledja a lopta dva koraka ispred igrača. Čelik nije pobijedio 34 godine i nikad nisu igrali bolje i otvorenije pa ih boli što to nisu iskoristili ako su dobri trebali su davati golove oba gola su regularan cestitke Celiku na otvorenoj igri ali treba im još kvaliteta da pobjede. A to sudzenje šta je bilo sporno. evo ja tebe pitam što Čelik nije dao gol?nije zato što nemaju kvalitet. Pitaj Pardzika Siva i onog iz Bihaca jel njih stid
TTV.KenyTB
JEL PLACENO KLOSARI JEL PLACENO ?
emir_89
Mozda prva il druga "cista" pobjeda:)
emir_89
Mozda prva il druga "cista" pobjeda:)
emir_89
Mozda prva il druga "cista" pobjeda:)
Rus
5.komada jako prljavih I bolnih
Rajvosa2019
Samo gazi oko moje plavo
ludilobrale
Jeste drugi opet?Ko je prvi pogledaj tablu pa nam javi.
ljoze01
onaj ko kupuje titule prvi je
ludilobrale
Bolje -1 nego -20 bit će ove godine toplije neće ići ispod 10
Stanley
neće ovako dugo još. Vidi se lagani pad u formi.
Manijak87
Tri boda su bitna. Idemo dalje, gazimo.
ljoze01
pa u vas se jos ne vidi ni forma a kamoli pomak, toliko ste losi... svaka pobjeda iz niceg
Stanley
i takvi smo prvi (:
ludilobrale
Dobri moj to se zove karakter i pobjednički mentlute bez 7 igara . gdje bi vi bili bez 7 realno se zamisli i pitaj sam sebe to
Rus
Prvi bez publike. Mnoge je sramota gledati nacin na koji osvajate bodove. Ono malo sto dodje od dosade se svadja istok protiv sjevera.
ludilobrale
TTV.KenyTB
boli boli boli boli,naucite ga izvadit kitari raspali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.