Preokret Intera na Olimpicu za pamćenje

Nerazzurri blizu Lige prvaka

Preokret Intera na Olimpicu za pamćenje

Nevjerovatne scene po Lazio dešavaju se u ovim trenucima na Olimpicu.

Imali su domaći vodstvo 2:1 do 78. minute kada je dosuđen jedanaesterac za Inter. Interesantno, skrivio ga je De Vrij, budući igrač Nerazzurra, a siguran realizator je bio Icardi.

Samo minutu kasnije, Lulić je dobio drugu žuti, odnosno crveni karton i ostavio je svoj klub sa deset fudbalera na terenu. To su gosti iskoristili nakon samo nekoliko minuta, a strijelac poslije kornera bio je Vecino za veliko slavlje igrača Intera.

Podsjetimo, Intera samo pobjeda večeras vodi u Ligu prvaka, a čini se kako će je i ostvariti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi