Preokret rezultata u Kaknju nasmijao bh. javnost

Još jedna sramota bh. fudbala

Preokret rezultata u Kaknju nasmijao bh. javnost

S. Mlaćo

Šest pogodaka vidjeli su gledaoci na subotnjem duelu Prve lige FBiH između Rudar Kaknja i Metalleghea iz Jajca.

Domaći su slavili pobejdu rezultatom 4:2, te konačno upisali tri boda, iako su gosti pogotkom Pljevljaka imali minimalnu prednost nakon prvih 45. minuta.

Ipak, u drugom poluvremenu, četiri pogotka domaćih, tačnije tri Kovača i jedan Kobilice, a zanimljiva sva četiri su postignuta od 52. do 69. minute.

U video pregledu ovog kola mogu se vidjeti pomalo nevjerovatne reakcije gostujućih odbrambenih fudbalera. Djelovali su veoma nezainteresovano, neki čak i šetali bez ikakve želje da zaustave domaće nogometaša i spriječe pogodak. Oni su to iskoristili, te lagano postizali pogotke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pregled sa stadiona u Kaknju pogledajte od 12:35 do 15:53.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi