Preokret u slučaju budućnosti Thiaga Silve

Čini se da će ipak ostati u PSG-u

Preokret u slučaju budućnosti Thiaga Silve

Thiago Silva i PSG su u pregovorima oko potpisivanja novog ugovora, prenosi Esporte Interativo.

Brazilski štoper ima ugovor s Parižanima do 30. jula, ali francuski šampion je u procesu produžetka saradnje s njim na još godinu dana.

Silva ima već 35 godina, već dugo vremena jedan je od ključnih igrača u ekipi PSG-a i namjerava ostati u Evropi još neko vrijeme kako bi sebi osigurao šanse da će nastupiti za Brazil na Mundijalu u Kataru koji se igra za dvije godine.

Inače, Silva se u proteklom periodu povezivao s nekim drugim ekipama jer tada gotovo da i nisu postojale šanse da će ostati u redovima Svetaca. Pominjao se eventualni povratak u Milan, ali sada je gotovo izvjesno da od toga neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iskusni štoper i kapiten PSG-a u ovaj klub je stigao prije osam godina i od tada je osvojio pregršt trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi