Preokret u transferu Tonija Šunjića?
Foto: EPA

Vratio se u Rusiju

Preokret u transferu Tonija Šunjića?

Defanzivac reprezentacije BiH Toni Šunjić, po svemu sudeći, ostat će u Rusiji.

Prije nekoliko dana tamošnji mediji bili su objavili kako Šunjić svoju karijeru nastavlja u Kini. Za njegove usluge ponudu je poslao Shandong Luneng, koji je nudio duplo bolje uslove nego što ima u Dynamu iz Moskve, a transfer se činio kao gotova stvar nakon što je bh. fudbaler doputovao i na ljekarske preglede.

Ipak, kako stvari trenutno stoje, do transfera na kraju neće doći. U Dynamu nisu dosad uspjeli pronaći odgovarajuću zamjenu, a vjerovatno i strah od korona virisa koji hara Kinom na kraju je utjecao na to da se Šunjić vrati i priključi pripremama svog kluba u Turskoj.

Za svoj Dynamo jučer je nastupio i na prijateljskoj utakmici protiv poljskog prvoligaša Lechije.

Šunjić je standardan u redovima kluba iz Moskve od prelaska 2017. godine. Ranije je kroz karijeru igrao za Kuban, Stuttgart, Palermo, Zoryju, Kortrijk...

Promo

Top Komentari

BaboBih
De neka ode u neku daleku indiju ili kinu ili bilo gdje, gdje se smatra da vise ne igra na ozbiljnom nivou, samo da ga vise nema u reprezentacija.. nemam nista licno protiv njega ali brate nije dobar igrac i tacka. Mozda je jednu ili dvije utakmice odigro dobro ostalo sve ispod nivoa
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi