Prosinečki ostao bez defanzivca

Ne dolazi na okupljanje

Prosinečki ostao bez defanzivca

A. Čaušević

Fudbaleri A reprezentacije BiH okupit će se u ponedjeljak pred dva posljednja meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. 

Novembarski prozor reprezentativnih utakmica propustit će Toni Šunjić te će Robert Prosinečki vjerovatno morati uputiti naknadni poziv.

Šunjić još uvijek nije sanirao povredu zgloba, što znači da iskusni defanzivac neće biti spreman za duele s Italijom i Lihtenštajnom.

Fudbaleri moskovskog Dinama je u kvalifikacijama za EURO 2020 odigrao tri susreta, a status standardnog reprezentativca BiH ima od 2012. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zmajevi će prvi trening imati u ponedjeljak u trening kampu u Zenici, meč sa Italijom na programu je 15. novembra na Bilinom polju, a gostovanje Lihtenštajnu će uslijediti tri dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi