Mehmed Alispahić i FK Sloboda se nisu dogovorili oko nastavka saradnje

Još jedan odlazak s Tušnja

Mehmed Alispahić i FK Sloboda se nisu dogovorili oko nastavka saradnje · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda ostala je bez još jednog fudbalera.

Mehmed Alispahić nije više član tima sa Tušnja nakon što sa rukovodstvom tima nije postigao dogovor o nastavku saradnje.

Alispahić je za SportSport.ba potvrdio da više nije član tuzlanskog tima.

"Zahvaljujem se klubu na svemu. U Tuzli sam stekao jako puno prijatelja i mogu reći da sretan i bez ikakve mrlje napuštam ovaj grad. Dao sam najbolje što sam mogao za klub i bila mi je čast biti igrač kluba koji slavi 100 godina postojanja", rekao je Alispahić, te je dodao:

"Zahvaljujem se bivšoj upravi na čelu sa Senadom Mujkanovićem i Denisom Karićem, trenerima Osmanhodžiću, Crnogorcu, Ribiću i naravni Naliću. Također, zahvalnost i sadašnjoj upravi i novom treneru Admiru Smajiću, prema kojem imam veliko poštovanje. Klubu u budućnosti želim da ostvari zacrtane ciljeve", istakao je Alispahić za SportSport.ba.

Ovaj 31-godišnji veznjak je u protekloj sezoni odigrao ukupno 22 utakmice za Slobodu, a ostvario je učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Slobode nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je igrao za Šibenik,a u karijeri je nosio dres nekoliko poznatih klubova.

Karijeru je počeo u Iskri iz Bugojna, a zatim je igrao za Šibenik, Dinamo, Rijeku, Sarajevo i Al Ahli.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ahahahahah.... raspad sistema, svi odlaze... neka hvala Bogu, raspali se da Bog da... jbo li ih svinjski
13 1
Haroldinjo
Sarajlijice vidjet ćemo ko se raspao gradovi jedni tuzla je glavni grad za nas
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi