Prepiska sa Facebooka iz Prve lige TK je hit: Klub optužuje, igrač se brani

Počela je nova sezona i odmah prva uzbuđenja

Prepiska sa Facebooka iz Prve lige TK je hit: Klub optužuje, igrač se brani

S. Mlaćo

Jučer je startala nova sezona u Prvoj ligi TK. Jasno je da nas čeka mnogo uzbuđenja, a posebno zanimljivo je uoči te poslije susreta.

Klubovi vrlo često pravdu traže saopštenjima i putem društvenih mreža, a jučerašnji duel Trešnjevke i NK Rijeka u Maoči sigurno će biti narednih dana u centru pažnje.

Domaći su slavili 2:1, ali gosti su razočarani. Ističu da je za domaći tim nastupao nogometaš koji nije imao pravo zbog crvenog kartona koji je dobio u finalu Kupa Distrikta Brčko.

Dodaju  i da je suđenje bilo sramotno, a zanimljivo da se na Facebook stranici javio i sam nogometaš kojeg gosti optužuju. Radi se o Miralemu Kurtaliću.

"Ja jesam taj, ali mi nije upisan crveni karton gospodo iz Šerića. Mogu vam potvrditi zapisnikom", napisao je Kurtalić.

"NK "Trešnjevka" - NK "Rijeka" 2:1
Utakmica ce dobiti treće poluvrijeme. Igrač Miralem Kurtalić nastupio sa crvenim kartonom. Žalba će biti uložena pravovremeno i čekamo ishod iste", istakli su iz Rijeke.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

U nedostatku organa Saveza koji vrlo često i ne rade svoj posao, klubovi često pravdu sami traže, a da cirkus bude veći u ovom slučaju doprinio je komentarima i sam Kurtalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi