Miljanović: Pametno smo odigrali

Press konferencija

Miljanović: Pametno smo odigrali

Haris Zilić

Nakon derbija u Banja Luci u kojem je Borac savladao Sarajevo sa 1:0 na press konferenciji obratio se i trener banjalučkog tima Nemanja Miljanović.

Trener Banjalučana je pohvalio igrače, ali i navijače Borca.

"Složio bih se sa komentarom kolege oko utakmice. Čestitam mojim igračima na pametno odigranoj utakmici i hvala navijačima, podrška nam je mnogo značila", rekao je Miljanović i dodao:

"Ušli smo u utakmicu dobro, kontrolisali smo, prvo poluvrijeme smo dobro završili. Drugo poluvrijeme smo dobro otvorili, postigli gol. Nakon toga smo imali još 10-15 solidnih minuta. Sarajevo je isto imalo incijativu, tu smo morali da se malo povučemo. Odigrali smo dobro odbranu, Pavlović je odbranio nemoguće, bilo je i sreće. Čestitam Sarajevu na fer i korektnoj borbi."

Top Komentari

pjanke.sa
Jako ste pametni uz Vicu i DiDicka za ledjima. M R S !!!
5 0
Amcho1
Zamisli imas ovakve sudije kao Bandica iza ledja, a koji rade tesku lakrdiju i hladno izadjes ispred kamera i pricas kao da nista nije bilo, zamisli kakav moras biti dzon odron.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi