Krpić: Igramo u katastrofalnim uslovima

Govorilo se i o debiju Ante Vukušića

Krpić: Igramo u katastrofalnim uslovima

Haris Zilić

FK Tuzla City u ponedjeljak u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje ekipu Širokog Brijega, a na današnjoj press konferenciji medijima se obratio i napadač tuzlanskog tima Sulejman Krpić.

U svom obraćanju Krpić je poseban akcenat dao na teren Tušnja koji je u veoma lošem stanju.

"Složio bih se sa trenerom oko činjenice da je Široki kvalitetna ekipa. I mi smo malo lošije otvorili drugi dio sezone, ali mi radimo, ispravljamo naše greške. Sada očekujem jednu tvrdu utakmicu, to najviše govorim zbog uslova, jer igramo u katastrofalnim uslovima i nadam se da će teren Tušnja biti što prije u boljem stanju. Imamo jako dobru ekipu, a na ovakvim uslovima ne možemo prezentirati to što se traži od nas", rekao je Krpić.

Na pitanje o debiju Ante Vukušića kratko je odgovorio trener Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vukušić će biti registrovan do duela protiv Veleža", bile su riječi Ahmetovića.

Duel Tuzla City - Široki Brijeg igra se u ponedjeljak 7. marta s početkom u 15 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emir.agic.fb
test
1 0
user1604155860
Azmiru bi bilo bolje da uradi teren nego sto tolike pare daje za isluzene fudbalere kvazi zvijezde koji dodju kao koferasi na zeljeznickoj stanici.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi