Pretučen Slavko Petrović!

Na Gradskom stadionu u Bijeljini!

Pretučen Slavko Petrović! · Udarna vijest

A. Čaušević

Trener i tim menadžer Radnika iz Bijeljine, Slavko Petrović, je pretučen na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Na Petrovića je nasrnuo jedan od posjetioca koji su stadion koristili kao poligon za rekreaciju. Srbijanski stručnjak ih je upozorio da to nije dozvoljeno, nakon čega je došlo do incidenta.

Jedan od posjetioca je prvo udario Petrovića nekoliko puta pesnicom, a zatim je na njega potegao i pištolj. Poslije brze reakcije policije napadač je i uhapšen.

Iskusni trener je završio u bolnici na pregledima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema informacijama iz Bijeljine od ranije je poznato da Gradski stadion posjećuju sumnjive osobe koji obično taj objekat umjesto za rekreaciju koriste za opijanje. 

Već ranije je moglo doći do sličnog incidenta, obično je nadvladao razum i prisebnost zaposlenika FK Radnik, međutim večeras su stvari eskalirale, a ceh je platio Petrović.

Top Komentari

komshija
Hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
16 22
tcity055
Odgovor iz RS-a zato sto zagovara nastavak PL. U Savez nam dolaze oni koji ce ovako rjesavat stvari.
19 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi