Prevara decenije: Nepoznati muškarac ušao u sobu i pričao s Lingardom i Rashfordom

Mislili da je frizer

Prevara decenije: Nepoznati muškarac ušao u sobu i pričao s Lingardom i Rashfordom

Endin Čaušević

Selekcija Engleske večeras igra prijateljsku utakmicu protiv Italije, a igrači ove ekipe nalaze se već nekoliko dana u jednom hotelu u blizini Watforda.

Englesku javnost potresla je informacija da su u hotelu imali problema s jednim navijačem koji je uspio da uđe u subu u kojoj su bili Jesse Lingard i Marcus Rashford. Nepoznati navijač pričao je čak deset minuta sa igračima Manchester Uniteda koji nisu shvatili da nešto nije u redu.

Još uvijek se ne zna identitet muškarca koji je uspio zaobići sva osiguranja u hotelu i čak doći do sobe igrača Engleske. Kada je pokucao na vrata rekao je da je član posluge hotela, a Lingard ga je pozvao da uđe.

Ono što je nasmijalo mnoge jeste činjenica da Lingard i Rashford nisu shvatili da nešto baš ne štima jer su mislili da je to frizer koji treba da ih šiša. Navijač se u sobi zadržao deset minuta, a nakon toga je otišao.

Tek tada se Lingard zapitao zašto frizer ide kada još nije odradio svoj posao. Kada su se pojavile slike ovog navijača na društvenim mrežama kako ulazi u sobu tada je svima postalo jasno da to nije bio frizer kojeg su oni očekivalo.

Totalna zbunjenost nastala je u trenutku kada se pojavio pravi frizer. Lingard je prijavio osiguranju hotela šta se desilo, a sada policija pokušava saznati identitet čovjeka koji je tako nonšalantno uspio da uđe u hotel gdje su igrači Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi