Prevljak dva puta pogađao u golijadi Salzburga

Sa austrijskim timom u Dohi

Prevljak dva puta pogađao u golijadi Salzburga

Ekipa Red Bull Salzburga za koju igra Smail Prevljak trenutno se nalazi u Dohi.

Austrijski tim u Kataru odrađuje pripreme za proljetni dio sezone u kojem će glavni cilj biti odbraniti naslov prvaka, a prvu provjeru 'Bikovi' su imali protiv tamošnjeg Al-Arabija.

Lakše od očekivanog na kraju je Salzburg slavio sa 6:0, a priliku za igru u drugom poluvremenu dobio je i naš Smail Prevljak koji je za vrijeme provedeno na terenu uspio da postigne dva pogotka.

Osim Prevljaka, mrežu Al-Arabija još su tresli Szoboszlai, Hwang Hee-Chan, Daka i Okugawa.

Za nadati se kako će Prevljak u proljetnom dijelu sezone dobijati više prilike za igru nakon što su Salzburg ove zime napustili Erling Haaland i Minamino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi