Wolverhampton dovodi veliko pojačanje u januaru?

Stiže Hwang?

Wolverhampton dovodi veliko pojačanje u januaru?

Ako je vjerovati posljednjim špekulacijama, Wolverhampton bi na zimskom prelaznom roku mogao dobiti veliko pojačanje.

Riječ je o napadaču Red Bull Salzburga, Hee-chan Hwangu, kojeg Wolvesi već neko vrijeme prate i koji već odavano pruža sjajne partije u dresu svog tima.

Ovaj 23-godišnji napadač iz Južne Koreje u posljednje vrijeme ima određenih problema sa povredama, ali je prije toga igrao zaista odličan fudbal.

Tako je u prvom dijelu sezone odigrao 14 utakmica u austrijskoj Bundesligi, a u ovom takmičenju je postigao šest golova i upisao sedam asistencija. Briljirao je i u Ligi prvaka - u šest nastupa ima učinak od tri gola i pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo je za Hwanga interesa od još nekolicine klubova, ali se za sada čini da je Wolverhampton najkonkretniji i najbliži njegovom transferu.

Vjeruje se da je dogovor blizu i da će Wolvesima za Hwangov transfer u januaru trebati oko 25 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi